fbpx

BETINGELSER

Betingelser og vilkår GODKENDELSE OG ANVENDELSESOMRÅDE Betingelserne nedenfor danner en juridisk aftale om Findbonus.dk, om betingelserne mellem os og dig, hver gang du bruger vores tjenester og websted. Derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at læse dem godt igennem. Ved at besøge, linke til eller bruge hjemmesiden bekræfter du, at du har læst og forstået Vilkår og betingelser, herunder fortrolighedsbetingelserne, og at du accepterer at være bundet af dem og overholde alle gældende love og regler vedrørende brug af ​​webstedet. Du anerkender, at disse vilkår og betingelser er en bindende aftale mellem os Findbonus.dk, og dig. HVIS DU IKKE accepterer disse vilkår, skal du ikke åbne, give adgang til eller bruge webstedet eller nogen af ​​tjenesterne. DU SKAL VÆRE OVER 18 ÅR FOR AT BRUGE WEBSITE. VIGTIGT: INDHOLDET, WEBSIDEN OG TJENESTEYDELSERNE OG Nogle dele eller funktioner i disse leveres kun “SOM ER”. VI ØNSKER IKKE AT være ANSVARLIG FOR DIVERSE SKADER ELLER TAB AF DIG ELLER ANDRE PERIODER SOM RESULTAT AF DIN BRUG ELLER LINK TIL WEBSTEDET OG TJENESTER, DER ER HER. DIN BRUG AF WEBSITE OG TJENESTER ER dit eget ansvar. Rettighederne i indholdet, der er indeholdt på webstedet og tjenesterne er vores. VI ønsker ikke at udtrykke, godkende, overholde anbefaling eller på anden måde at være ansvarlige for eventuelle beslutninger, der er taget / ikke taget i de indhold, der er tilgængelige her, når vi ikke kan være tilgængelige, når vi kan komme, når vi ikke kan ELLER I forbindelse med lignende foranstaltninger og indhold. BRUG AF WEBSITE OG TJENESTER Webstedet og indholdet tilgængeligt for dig til privat og ikke-kommerciel brug. Du accepterer at bruge webstedet som beskrevet i disse betingelser og i overensstemmelse med gældende love og regler. Du er alene ansvarlig for kommentarer og kommentarer, du poster på webstedet. Du er ansvarlig for handlinger, der krænker eller kan fortolkes som gældende for disse regler, og holdes således ansvarlige for dette. Du må ikke bruge webstedet på måder, der kan forstyrre brugen af ​​webstedet af andre brugere. Vi forbeholder os retten til at undersøge krænkelser af vores vilkår og rapportere krænkelser til regeringen. C) Vi kan forhindre dig i at bruge webstedet, hvis vi bliver opmærksomme på overtrædelse eller fejlagtig fortolkning af sådanne vilkår. For eksempel kan vi begrænse brugen af ​​webstedet af enhver anden grund og beholder retten til at afslutte din brug af webstedet efter ønske.

COPYRIGHT

Det er ikke tilladt at sende eller uploade nogen form for information, som du ikke ejer, og som er beskyttet af copyright eller varemærkeret. Vi vil undersøge klager over krænkelse af copyright eller varemærker og om nødvendigt fjerne indholdet, hvis vi konstaterer, at dette er sket. LINKS TIL TREDJEPARTER Webstedet kan indeholde links til webstedet, der drives af tredjepart, samt anmeldelser og kommentarer fra tredjepart. Links som dette kan indsendes af os eller andre brugere, Google adds eller andre parter. Vi har ikke kontrol over tredjepartswebsteder, der er knyttet til fra webstedet. Vi er heller ikke ansvarlige for tab / skade, der kan være resultat af adgang til sådanne tredjepartswebsteder via links på webstedet. Vi modtager muligvis provision gennem tredjeparts agenttjenester. Vores medlemskab af sådanne tilknyttede programmer drives af tredjepart og er ikke en anbefaling fra sådant tredjeparts websted. VORES VURDERINGSMETODER Bedømmelser, der findes på webstedet, er kombinationer af anbefalinger baseret på brugernes oplevelser, vurderinger, synspunkter og kommentarer. For at kunne give information helt gratis genererer vi annonceindtægter. Vi tager ikke ansvar for ting, der kommer til udtryk i denne tekst. Vi gør altid vores yderste for at holde informationen så opdateret og nøjagtig som muligt. Dette websted og tjenester leveres som de er, og brugen er på din egen risiko. ANSVARSFRASKRIVELSE AF GARANTI VI LEVERER IKKE ALLE GARANTIER FOR WEBSITE ELLER TJENESTER. INDHOLD OG VURDERINGER LEVERES, SOM DU ER, OG DU BRUGER DET PÅ DIN EGEN ANSVAR. HVIS DU VIL VÆRE ANSVARLIG FOR SKADER PÅ DATASYSTEMER, DER ER OMFATTET TIL BRUG AF WEBSITE. VI KAN IKKE GARANtere, AT WEBSTEDET VIL TILGÆNGELIGE PÅ FORTSAT BASIS. Vi kan ikke garantere, at indholdet og informationen på webstedet er 100% KORREKT. Der er ingen garanti for, at vi korrigerer fejl, mangler eller mangler på webstedet. Vi kan heller ikke garantere, at tredjepartswebsiteanmeldelser er faktiske, vores tredjepartsanmeldelser er udelukkende baseret på vores egen erfaring med sådan et websted, samt input fra andre parter. Vi kan heller ikke garantere, at du vil være tilfreds med tredjepartswebsteder eller få de resultater, du ønsker.

ANSVARSBEGRÆNSNING

Du er enig i og forstår, at vi ikke er ansvarlige for noget slags skader, som muligvis kan ske ved brug af webstedet eller de leverede tjenester og din brug af tredjepart-websteder. DENNE BEGRÆNSNING AF ANSVAR SKAL IKKE REDIGERES SELV HVIS VI ER BLEV DIG OPBEVARET OM SKADER ELLER TAB. KRAV TIL Kompensation Du accepterer at holde os fri for ansvar over for krav, der måtte opstå fra tredjepart, eller som ellers kan være relateret til din brug af webstedet, inklusive alle typer krav eller omkostninger. RETNINGSLINJER FOR INDHOLD Du accepterer, at webstedet kun er designet til underholdningsformål, og at der kan være indhold, der kan betragtes som stødende eller upassende, ud over enhver brug af webstedet på din egen risiko. Vi gør altid vores bedste for at overvåge webstedet og dets indhold. . Det er dit eget ansvar at gennemgå indhold, som du sender til hjemmesiden. Vi understøtter ikke indhold, der er sendt til hjemmesiden. Du bekræfter og garanterer, at du har alle rettigheder til at indsende dette indhold. Vi forbeholder os ret til at gennemse / fjerne indhold, der er indsendt på webstedet af brugere, der indeholder eller henviser til (1) pornografi eller uanstændigt materiale, (2) pedofili, incest eller bestialitet; (3) trusler om vold; (4) hadefulde henvisninger til en race, etnisk gruppe, religion, handicap, køn, alder eller seksuel orientering; (5) krænker andres ophavsret, varemærker eller anden ejendomsret (6) privat eller fortrolig information fra en anden person; og (7) Spam, markedsføring af andre tjenester eller produkter, ondsindede programmer. ANDET Enhver del eller bestemmelse i disse vilkår og betingelser, der viser sig at være ulovlig, ugyldig eller ikke-håndhævelig, udelukkes og anses for ikke at være anvendelig i det omfang, en sådan ulovlighed er, og erstattes således med en klausul / bestemmelse som relevant udfør den ulovlige eller ugyldige del i henhold til praksis på dette felt. Ovenstående bestemmelser kan ikke ændres, selvom de muligvis er ulovlige, ugyldige eller ikke kan håndhæves, så de skal fortsat være fuldt gyldige og betales. Efter ovenstående punkter fraskriver vi os al garantien og vil derfor ikke blive holdt ansvarlig i overensstemmelse med punkterne.

LØSNING AF KONFLIKTER

Vi eller du deltager ikke i gruppesager eller mægling for krav, der er nævnt i aftalen. Du accepterer ikke at deltage i nogen krav fremsat af nogen, hvis vi er en del af sagen. Bestemmelser i en sådan tvistbilæggelse vil blive placeret under national regulering i overensstemmelse med sådanne tilfælde. Dommere kan appelleres ved enhver domstol, der har kompetent kompetence. Ikke afhængig af andre bestemmelser i henhold til gældende lov, har mægleren ikke ret til at distribuere nogen form for skader. Du skal medtage dit navn og adresse og en klar beskrivelse af, at du ikke vil blive involveret i dette tilfælde. Hvis forbuddet og andre krav, der er nævnt ovenfor, ikke kan håndhæves, vil alle de foregående punkter, der er nævnt i denne mæglingssag, være ugyldige. Denne sag vil fortsat finde anvendelse, også efter at du har afsluttet din brug hos os. Betingelserne er reguleret og fortolket i overensstemmelse med Det Forenede Kongeriges love uden hensyntagen til principperne om lovkonflikt og er under ingen omstændigheder underlagt FN’s konventioner om kontrakter om internationalt salg af varer, hvor det er relevant. For hver lov eller penge, der er relateret til mæglingsbestemmelserne i disse regler, eller om du ønsker at fravælge aftalen, accepterer du at løse eventuelle tvister, du måtte have med os ved domstolene i London, Storbritannien, og til at overholde dem. personlig jurisdiktion for Londons domstole med det formål at mægle i alle sådanne tvister. Krav, som du har i forbindelse med tjenesten, er begrænset til 1 år fra hændelsen og vil derfor være permanent væk. Hvis vi ikke håndterer rettigheder eller indleder handling mod dig i tilfælde af overtrædelse, betragtes dette ikke som en afkald på rettigheder eller følger handlinger om fremtidige overtrædelser. LEDIGHED Websteds / tjenesters tilgængelighed og funktionalitet afhænger af forskellige faktorer, såsom kommunikationsnetværk. Vi kan ikke garantere, at webstedet vil fungere eller være tilgængeligt på ethvert tidspunkt uden afbrydelse / afbrydelse, og det samme gælder for webstedet uden fejl. Ændringer, der er foretaget på webstedet Vi kan ændre denne side på nogen måde uden varsel på ethvert tidspunkt. Du accepterer også, at indholdet / funktionerne, der er tilgængelige på webstedet, kan ændres uden at blive informeret. Du accepterer også, at vi ikke er eller ikke kan holdes ansvarlige.

Redigeringer

Vi forbeholder os retten til at ændre webstedets vilkår og betingelser til enhver tid, så kontroller webstedet med jævne mellemrum. Vi kan til enhver tid ændre reglerne efter eget skøn ved at offentliggøre det nye indhold på webstedet eller ved at få dit samtykke i henhold til de gældende love. Ændringer i privatlivspolitikken gælder fra datoen for det sidst nævnte sidste besøg, og yderligere brug af webstedet efter denne dato udgør samtykke til disse ændringer.

Mindreårige

Du skal være over 18 for at bruge webstedet. Vi forbeholder os ret til at bede om bevis på alder, så vi kan bekræfte, at mindreårige ikke bruger hjemmesiden eller tjenesterne.